top of page

 

 

 

La gent que forma part del col·lectiu ACAC porta més de 20 anys treballant en l'àmbit musical tant escènic com de carrer, fet que ens ha dotat d'una gran experiència a l'hora de proposar, dissenyar i executar projectes i produccions més ambicioses o de caire més experimental i interdisciplinari. En aquest sentit tant podem organitzar un festival de bandes de carrer a la teva ciutat o vila, produir el teu disc o maqueta, com  d'espectacles a mida en tots els formats possibles. 

Tu aportes la idea bàsica i entre tots acabem de materialitzar el resultat final, ja sigui un trio de jazz en un vaixell, un grup de rumba en un hotel, un workshop de percussió per a una empresa, coaching per a grups, ... com veus el límit el poses tu.

 

 

produccions

     a mida

La gente que forma parte del colectivo ACAC lleva más de 20 años trabajando en el ámbito musical tanto escénico como de calle, lo que nos ha dotado de una gran experiencia a la hora de proponer, diseñar y ejecutar proyectos y producciones más ambiciosas o de carácter más experimental e interdisciplinar. En este sentido tanto podemos organizar un festival de bandas de calle en tu ciudad o villa, producir tu disco o maqueta, como de espectáculos a medida en todos los formatos posibles.

Tú aportas la idea básica y entre todos acabamos de materializar el resultado final, ya sea un trío de jazz en un barco, un grupo de rumba en un hotel, un workshop de percusión para una empresa, coaching para grupos, ... como ves el límite lo pones tú.

The people who are part of the ACAC group have been working in the musical field both, on stage and on the street for more than 20 years, which has given us a great experience in proposing, designing and executing ambitious projects or productions. In this sense, we can organize a street bands festival in your city or villa, produce your album, as well as custom shows in all possible formats.

You give us the basic idea and we make it happen, either a trio of jazz on a boat, a rumba group at a hotel, a percussion workshop for a company, and many others.

 

                                                                         

Col·laboracions amb TV3

Entrega de premis Lacetània 2019

admb lacetania.jpg

Banda de la Marató TV3 2011 i 2012

Gastromusical 2015

Esdeveniment amb

Andreu Buenafuente 2015

bottom of page